RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
20 juni 2021 18:40


Doe mee met de zomeruitjespool
Foto: Doe mee met de zomeruitjespool
Zomer met een Missie. Foto: Present Epe-Heerde

EPE - De zomer duurt heel erg lang als je die in eenzaamheid moet doorbrengen en je niemand hebt om je leuke dingen mee te ondernemen. Alleen is dan heel erg alleen. Om deze mensen te helpen roept Zomermeteenmissie.nl zoveel mogelijk mensen op zich aan te melden voor de Zomeruitjespool, een groep actieve vrijwilligers die met hen op pad gaat. Want niemand hoeft deze zomer alleen te zijn.

Het team van ‘Zomer met een Missie’ is druk bezig met het regelen van allemaal leuke uitjes waar jullie als vrijwilliger van de zomeruitjespool samen met degene aan wie je wordt gekoppeld naar toe kunt gaan. Jullie beleven dan een heerlijke ochtend, middag of dag en komt misschien ergen waar je zelf ook nog nooit bent geweest. Mooie deal toch, doe jij ook mee?

Sluit je vandaag nog aan bij de zomeruitjespool op www.zomermeteenmissie.nl. Dan beleef en geef je iemand een heerlijke zomer en gaan jullie ‘Op pad met een koffer vol uitjes’.

In de ‘Koffer vol uitjes’ zitten allerlei leuke activiteiten en producten voor gezinnen en/of mensen die alleen zijn. Wat dacht je van een bezoekje aan de verrassende tuinen van De Buitenhof Epe? Koffiedrinken bij De Boerderij in Oene? Of rondkijken en gratis aardbeitjes mee krijgen bij de Aardbeientuin? Kinderen mogen met een speciaal ticket uit hun koffer een cadeautje komen grabbelen bij de Bruna in Vaassen. Allemaal uitjes en producten die belangeloos door ondernemers in de gemeente Epe beschikbaar worden gesteld. En we zoeken er nog veel meer.

Wilt u met uw uitje, product of activiteit deelnemen aan het koffertje? Dat kan! Deelnemen kost verder niets, alleen de eventuele eigen kosten voor de activiteit of het product dat u aanbiedt. Mail om aan te melden naar info@zomermeteenmissie.nl of bel met Karin van Turnhout, coördinator van Present Epe-Heerde, voor de mogelijkheden. T: 06 2222 8008.

Door: Mediapartner RTV 794

Epe  Heerde Nieuws 

gemeente epe epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie