Trixies slotact op Heerdelijk festival - RTV 794

HEERDE - Het Heerdelijk festival is een feestelijk en cultureel festival in de gemeente Heerde. Tal van culturele organisaties en verenigingen zullen zich op 25 september presenteren aan het grote publiek in een aantrekkelijke mix van muziek, theater, dans en workshop. Er zullen naast de optredens tal van activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de jonge kids komt er een heus Tipi tentendorp. Vanaf 19.00 tot 21.00 uur zal de bekende band de Trixies het festival afsluiten met lekkere muziek.

Heerdelijk is een nieuwe, uitgebreidere vorm van de jaarlijkse Culturele Markt. Het zal hoofdzakelijk plaats vinden op de Van Meursweide in Heerde. Het festival is gecentreerd rondom podia en een foodplein waar men kan ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. Er wordt een speciaal kinderdorp ingericht met tal van activiteiten. Wat is er te doen? Denk hierbij aan workshops, demonstraties, spelvormen, optredens of andere originele creatieve uitspattingen.

"Heerdelijk heeft als doel om samen met jou, je vereniging of organisatie een groot feest te maken. Een dag voor iedereen" zegt Lucienne Draaijer die betrokken is bij de organisatie.

"Wil jij ook schitteren, heb je een passend idee, of wil je je handen uit de mouwen steken op de dag zelf? Run jij misschien een horecabedrijf, rijdende koffiebar of een originele 'eetkeet' voor op ons foodplein? Neem contact met ons op", roept Lucienne alle inwoners van Heerde op. Als je wilt bijdragen aan Heerdelijk kun je contact opnemen en mailen naar info@heerdelijkfestival.nl. Ben je nieuwsgierig naar het festival? Maak kennis met het team en bezoek de website, www.heerdelijkfestival.nl en facebook pagina.

Het festival wordt o.a. door ondersteund door de gemeente Heerde vanuit het Cultuur en Erfgoed Pact.

Het team achter het Heerdelijk festival bestaat uit Jurrian Bijsterbos, Lisette Holtdijk, Jolanda Disselhorst, Lucienne Draaijer, Erwin Rozendal, Rinette van der Vliet, Jan Bertil Pool, Erica Hottinga en Ruud van den Broek.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel