RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Jannes Wolff
25 maart 2024 8:52


Maak kennis met de skeelersport in Heerde
Foto: Maak kennis met de skeelersport in Heerde
Kom kennismaken met skeeleren. Foto: Eigen foto: Skeelerclub Oost Veluwe

- Op dinsdag 2 april is er bij Skeelerclub Oost Veluwe in Heerde een Open Avond van 18:15 uur tot 20:30 uur. Een mogelijkheid om kennis te maken met deze mooie sport en deze gezellige vereniging. Kom dus gerust naar de skeelerbaan aan de Kommerseweg in Heerde.

Deze avond zullen er verschillende trainingen worden gegeven door de trainers van de vereniging, die voor deze avond ook nog worden bijgestaan door een tweetal toppers die bekend zijn op de schaats en skeelers van het Reggeborgh Marathon Team. Marthijn Mulder en Ronald Haasjes zullen deze avond de gasttrainers zijn die de trainers van de club zullen bijstaan om de belangstellenden te laten zien hoe leuk deze sport is. Hiernaast is het ook mogelijk informatie te krijgen over lidmaatschappen, de sport en materialen.

De avond is voor jong en oud, de startende jeugd, de recreant en de wedstrijdrijder, voor degenen die geen eigen materiaal hebben zijn er skeelermaterialen aanwezig.

Voor jeugd die op 2 april in de avond verhinderd is, is er ook nog een mogelijkheid om op de woensdagmiddagen 3 en/of 10 april naar de skeelerbaan aan de Kommerseweg te komen om deel te nemen aan de skeelermiddagen. De skeelermiddagen zijn van 14:00 tot 15:30 uur. Meer informatie is te verkrijgen via info@skeelerhuus.nl

Heerde Sport 

heerde sport voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie