RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Jan Bertil Pool, Cultuurplein
23 maart 2024 8:23


Lekker tekenen en schilderen bij de Droomboom
Foto: Lekker tekenen en schilderen bij de Droomboom
Tekenen en schilderen bij de Droomboom

- Cultuurplein organiseert in April voor alle creatievelingen uit Epe en Heerde een nieuwe inspirerende reeks lessen in de wereld van tekenen en schilderen. Onder leiding van ervaren docent Marinus Kalkman biedt deze unieke workshop een platform voor zowel jong als oud om hun artistieke expressie te verkennen en te ontwikkelen.

Op woensdagmiddag, van 13.00 tot 14.30 uur, verzamelen enthousiaste deelnemers zich bij de Droomboom in Epe, een broedplaats voor kunst en creativiteit. Hier, in een stimulerende omgeving, kunnen deelnemers hun artistieke talenten verkennen onder begeleiding van Marinus Kalkman, een gepassioneerde kunstenaar en docent met een schat aan ervaring. "Of je nu jong bent of oud, ervaren of een beginner, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze boeiende reis," zegt Marinus Kalkman. "Onze workshops zijn ontworpen om de creativiteit van elke deelnemer te stimuleren, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Het draait allemaal om het plezier van tekenen en schilderen, om het ontdekken van nieuwe technieken en materialen, en om het uitdrukken van je eigen unieke visie." Tijdens elke sessie worden deelnemers begeleid door Marinus Kalkman terwijl ze werken aan hun eigen onderwerpen en op hun eigen niveau. Door middel van gerichte instructies, praktische oefeningen en individuele feedback worden deelnemers aangemoedigd om hun artistieke grenzen te verleggen en hun creatieve horizon te verbreden. "Je hoeft geen ervaren kunstenaar te zijn om deel te nemen," voegt Kalkman toe. "Het belangrijkste is dat je een passie hebt voor tekenen en schilderen, en een bereidheid om nieuwe dingen te leren. We geloven in het creëren van een ondersteunende en inclusieve omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar creativiteit te verkennen."

De workshops omvatten vier sessies op opeenvolgende woensdagmiddagen in april (3, 10, 17 en 24 april) en vindt plaats bij de Droomboom in Epe. Ouders en grootouders worden uitgenodigd om deel te nemen. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om zich tijdig in te schrijven, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht op de website www.cultuurpleinnoordveluwe.nl zoekterm Droomboom.

Epe  Heerde Nieuws 

epe vrij voorpagina kunst 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie