RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Jan Bertil Pool
11 maart 2024 8:27


Ontdek muziek met je kleintje: Peuterdans en Muziek op Schoot
Foto: Ontdek muziek met je kleintje: Peuterdans en Muziek op Schoot
Docente peuterdans Cultuurplein. Foto: Jan Hagen

- Ben je op zoek naar een leuke en educatieve activiteit voor jou en je jonge kind? Ontdek dan de wonderen van muziek met onze peuterdans en muziek op schoot lessen bij Cultuurplein in Epe en Heerde!

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek, vergelijkbaar met hun natuurlijke vermogen om te leren lopen en schrijven. Bij muziek begint dit al bij mama in de buik: de hartslag, de natuurlijke schommeling tijdens het lopen, en het horen van de stem van de ouder vormen het begin van het gevoel voor muziek. In onze Peuterdansles, geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, leren kinderen op een speelse manier hun motorische vaardigheden ontwikkelen terwijl ze dansen op bekende en minder bekende liedjes. Ouders of begeleiders mogen in de eerste lessen mee om de peuter te ondersteunen en zich veilig te voelen.

Proefles Peuterdans Epe is op dinsdag 12 maart 09.30-10.15 en Heerde is op dinsdag 12 maart van 10.45-11.30 uur. Geef je hiervoor wel op via de website!

Daarnaast bieden we ook Muziek op Schoot lessen aan, geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar, waarbij we gezellige spelletjes doen, dansen, werken met verschillende materialen, en natuurlijk zingen! Dit alles draagt bij aan de cognitieve, sociaal-emotionele, motorische en muzikale ontwikkeling van het jonge kind. Gratis deelname aan een proefles is mogelijk! Meld je aan via www.cultuurpleinnoordveluwe.nl voor de proefles op woensdag 20 maart in Heerde of Epe (bij de Droomboom). De reeks lessen Muziek-op- schoot begint op 27 maart. Meld je vandaag nog aan en ontdek de magie van muziek met je kind! Voor verdere informatie kun je terecht op de website www.cultuurpleinnoordveluwe.nl of via info@cultuurpleinnoordveluwe.nl, telefoon: 0578 760100.

Epe  Heerde Nieuws 

heerde epe muziek kinderen voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie