Ankeiler: Bibliotheek Noord-Veluwe en SeniorWeb Heerde / Wapenveld organiseren op 15 februari 2024 van 14:00 – 16:00 uur opnieuw een Digitaal Café in Dorpshuis de Heerd in Heerde.

- Bibliotheek Noord-Veluwe en SeniorWeb Heerde / Wapenveld organiseren op 15 februari 2024 van 14:00 – 16:00 uur opnieuw een Digitaal Café in Dorpshuis de Heerd in Heerde.

Een bijeenkomst met een aansprekend luchtig onderwerp en een interactieve presentatie waarbij deelnemers iets opsteken, elkaar ontmoeten en gezelligheid ervaren. Deze bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelding is niet nodig maar kom op tijd, want het aantal stoelen is beperkt.

Deze keer is het onderwerp: "Wat kun je, behalve berichtjes sturen, nog meer met WhatsApp?"

WhatsApp telt 13,3 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 10,8 miljoen WhatsApp dagelijks gebruiken. (bron: Marketingfacts). Alle reden dus om stil te staan bij wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is met WhatsApp.

De mogelijkheden van WhatsApp gaan steeds verder. Naast berichtjes versturen voorzien van foto’s of filmpjes kun je ermee (beeld)bellen en locaties met elkaar delen. Ook de mogelijkheden voor instellingen zijn uitgebreid en er zijn nieuwe veiligheidsfuncties bij gekomen. Tijdens de interactieve presentatie laten we een aantal van deze nieuwe mogelijkheden zien. In de pauze is er koffie of thee. Na de pauze is er de gelegenheid voor belangstellenden om in de praktijk te oefenen.

Let op, het is geen cursus maar is bedoeld om nieuwe mogelijkheden van WhatsApp te tonen.

Voor vragen kun je tijdens het inloopspreekuur op de woensdagmiddag van 14:00 – 17:00 uur terecht in de bibliotheek in Dorpshuis de Heerd. De bibliotheek is aanwezig van 14:00 – 17:00 uur, SeniorWeb van 16:30 – 17:00 uur.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel