RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door John Lafeber
9 februari 2024 7:39


Op zondag 18 februari weer Cultureel Café in Kulturhus EGW: Optredens van The All Singers, Enjoy en DeMannen
Foto: Op zondag 18 februari weer Cultureel Café in Kulturhus EGW: Optredens van The All Singers, Enjoy en DeMannen
Cultureel Café EGW. Foto: Eigen foto: DeMannen

- De nieuwe editie van het maandelijkse Cultureel Café in Kulturhus EGW in Epe wordt een waar zang- en muziekspektakel. Tijdens de editie op zondag 18 februari treden er drie zangroepen op. The All Singers, Enjoy en DeMannen geven dan smaakvolle optredens. Het Cultureel Café begint om 14.30 uur. Ook dit seizoen is het Cultureel Café gratis toegankelijk.

Iets meer over de optredende artiesten? Tijdens de vierde editie van het maandelijkse Cultureel Café treden drie zanggroepen op. The All Singers, Enjoy en DeMannen treden zondag 18 februari op in Kulturhus EGW.

Dameskoor The All Singers (kortweg TAS of de Tasjes) bestaat uit zo’n vijftien vrouwen. Zij zingen behalve popsongs ook ballads en musicalnummers, meestal 4-, maar soms ook 6 stemmig. Ze zingen met veel enthousiasme. Zuiverheid maar zeker ook het plezier in het zingen staan hoog in het vaandel.

Enjoy is een enthousiast en springlevend koor uit Heerde en omstreken. Het koor is onderdeel van de korenvereniging Music4All. Het repertoire laat zich het beste vangen onder de noemer van lichte muziek. Prettig in het gehoor liggende liederen vanaf 1930 tot nu, in diverse talen. Het zingen is hetgeen ons bindt maar daarnaast is de gemoedelijke en gezellige sfeer binnen het koor, met aandacht en respect voor elkaar, ook heel bijzonder. Binnen Enjoy geldt: elke stem is er één dus iedereen draagt op zijn of haar eigen wijze bij aan het geheel.

Achter de naam DeMannen gaat een vierstemmige vocal group schuil van ongeveer zestien mannen. Ze voelen zich ‘jong genoeg’ en zijn niet bang om hun emoties in de muziek te leggen. Hun repertoire van rock and roll tot romantiek is een verrassende mix van ernst en humor en wordt met veel plezier voor het voetlicht gebracht.

Marten van der Worp is de dirigent/pianist van de drie koren die deze middag optreden.

Nieuwsbrief Kulturhus EGW Via de website van Kulturhus EGW (www.kulturhusepe.nl) kan iedereen zich overigens inschrijven voor de nieuwsbrief. Op die site is de programmafolder voor het nieuwe culturele seizoen ook als pdf te downloaden.

Best  Epe  Heerde Nieuws 

heerde epe muziek voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie