RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
8 december 2023 19:37


Vrijwilliger, jij verdient een dikke duim!
Foto: Vrijwilliger, jij verdient een dikke duim!
Vrijwillgers 794. Foto: Eigen foto

- Gisteren was het ‘de dag van de Vrijwilliger’ en de lokale omroep RTV794 is trots op het feit dat de omroep gerund door toegewijde vrijwilligers midden in de samenleving staat. Vrijwilligers die actief zijn bij onze omroep geven aan dat zij veel te weten komen over de diverse dorpen.

Wie komt er bij….

RTV794, de lokale omroep van de gemeente Heerde en Epe, is ook op zoek naar nieuwe (vrijwillige) medewerkers. "Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde en toegewijde verslaggevers en presentatoren. Maar ook naar medewerkers die technisch onderlegd zijn. Wij willen graag onze programmering op radio en TV uitbreiden. Voor enkele bestaande en ook eventuele nieuwe programma's zijn wij bijvoorbeeld op zoek naar presentatietalent. Ervaring is leuk maar niet noodzakelijk, een lokale omroep is perfect geschikt om talent te ontwikkelen en te ontdekken.

Ook voor (beginnende of gevorderde) verslaggevers met een neus voor nieuws is ruimte", aldus de lokale omroep. Wil je kijken of radio en TV maken iets voor jou is? Of wil je eens proberen of je achter een camera past? Ben je bedreven op social media?

Vind je het leuk om met techniek bezig te zijn? Neem dan contact op met Harrie Mulder via hoofdredactie@rtv794.nl of tel. 0578-691475.

Best  Epe  Heerde Nieuws 

heerde voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie