Ankeiler: Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van maandagavond 20 november bij voetbalvereniging SEH uit Heerde is een Lid van Verdienste benoemd.

- Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van maandagavond 20 november bij voetbalvereniging SEH uit Heerde is een Lid van Verdienste benoemd. Het was Jannie Hanekamp die hiervoor het bijbehorende speldje en een mooi boeket bloemen mocht ontvangen!

Richting het eind van de ledenvergadering werden verschillende mensen in het zonnetje gezet. De grootste verrassing was er toch wel voor Jannie Hanekamp, toen ze door bestuurslid Henri van Leeuwen naar voren werd gevraagd en te horen kreeg dat ze zich voortaan 'Lid van Verdienste' mag noemen.

Wegens omstandigheden heeft Jannie moeten stoppen met haar werkzaamheden bij SEH. Maar tientallen jaren heeft zij vrijwillig veel arbeid verricht bij de club. Denk bijvoorbeeld aan bar- en keukenwerk, schoonmaakwerkzaamheden en het jarenlang wassen van de tenues van het eerste elftal. Samen met haar man Wim is ze een spil binnen de vereniging en van onschatbare waarde!

De naam van het nieuwe Lid van Verdienste zal binnenkort ook op een groot bord komen te staan, dat op een prominente plek te vinden is in het clubhuis.

Ook werden er tijdens dezelfde ALV twee schouderkloppen uitgedeeld, in de vorm van een beeldje en een boeket bloemen. Dit deed Henri van Leeuwen aan Johan Vierwinden en Gerrit Stijf. Beide mannen waren de laatste jaren enorm belangrijk bij het reilen en zeilen van de kantinezaken.

Ook werd er afscheid genomen van twee bestuursleden. Herman van Ommen stopt na tien jaar als bestuurslid beheerszaken. En Eric Wagenaar is niet meer de voorzitter van het jeugdbestuur. Johnny Visch was verkiesbaar om de positie van hem over te nemen en dat is tijdens de ALV goedgekeurd.

Zowel Herman van Ommen als Eric Wagenaar werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bewezen diensten, middels een beeldje als aandenken en een boeket bloemen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel