Ankeiler: Onlangs is het ‘Platform Centrum Heerde’ opgericht. Met dit platform willen verschillende partijen in het centrum van Heerde samenwerken aan een aantrekkelijk en vitaal dorpscentrum.

- Onlangs is het ‘Platform Centrum Heerde’ opgericht. Met dit platform willen verschillende partijen in het centrum van Heerde samenwerken aan een aantrekkelijk en vitaal dorpscentrum.

Onlangs is Leo Hoksbergen begonnen als centrummanager om een impuls te geven aan het centrum van Heerde. Maar daarnaast bleek ook dat een nauwere samenwerking tussen meerdere partijen in het centrum van Heerde noodzakelijk is. Dat heeft geleid tot de oprichting van het Platform Centrum Heerde.

In het platform zitten de Ondernemersvereniging Heerde (OVH), Visit Heerde, een vertegenwoordiging van pandeigenaren in het centrum, de centrummanager en de gemeente. Deze partijen werken samen aan een gemeenschappelijke agenda om het centrum van Heerde aantrekkelijk en vitaal te houden. Elke partij spant zich vanuit de eigen verantwoordelijkheid hiervoor in. De onderwerpen waar het platform zich mee bezig houdt gaan over thema’s die de aantrekkelijkheid en vitaliteit van het centrum van Heerde bevorderen.

In het eerste overleg heeft de oprichting plaatsgevonden. Daarnaast zijn ook een gezamenlijke evenementenagenda en de gewenste identiteit van het winkelgebied kort besproken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel