RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Jannes Wolff
15 september 2023 6:46


Jeugd Skeelerclub Oost Veluwe rijdt mooi bedrag bij elkaar tijden Skeeleton
Foto: Jeugd Skeelerclub Oost Veluwe rijdt mooi bedrag bij elkaar tijden Skeeleton
Opbrengst Skeeleton. Foto: Jannes Wolff

- Dinsdagavond 12 september was het eindelijk zover de jeugd van Skeelerclub Oost Veluwe kon eindelijk de Skeeleton rijden, door verschillende redenen was het al een paar keer uitgesteld maar nu konden ze van start. Ruim 30 van de jongste leden van de vereniging konden in een half uur zoveel mogelijk rondjes rijden op de 200 meter skeelerpiste.

Er werd hard gereden en als snel konden de rondentellers de aantallen van boven de tien ronden afvinken en dat liep op tot maar liefst 67 ronden voor de snelste rijders. Aan het eind van het half uur werd het eindsignaal gegeven en kon de balans opgemaakt worden, er werd een mooi bedrag berekend. 1804,60 euro was de opbrengst, iets waar de jeugdige leden trots op kunnen zijn. Een bedrag waarvan een groot deel bestemd is voor activiteiten voor dezelfde jeugd.

Voor de skeelerrijders is dit een van de laatste evenementen van het seizoen, nog een paar wedstrijdjes staan er nog op de agenda en dan wordt er in de winter door sommigen overgestapt op de schaats, maar het overgrote deel blijft toch skeeleren, een maal buiten op de baan en een avond in de zaal. Op deze manier wordt er toch lekker doorgetraind zodat volgend jaar iedereen weer helemaal klaar is voor een nieuw seizoen. Ook belangstelling voor het skeeleren, neem eens contact op via mailadres info@skeelerhuus.nl

Best  Heerde Nieuws 

heerde weer winter voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie