RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Nicole Gorseling
15 september 2023 6:24


Rotary en Inner Wheel Epe overhandigen cheques aan vijf goede doelen
Foto: Rotary en Inner Wheel Epe overhandigen cheques aan vijf goede doelen
De 5 goede doelen ontvingen hun cheque. Foto: Dennis Dekker

- Afgelopen dinsdag werden door de beide serviceclubs Rotary Epe en Inner Wheel de cheques van de befaamde fietstocht Epe voor Epe aan de vijf goede doelen overhandigd. Bijna 400 enthousiaste deelnemers fietsten 17 juni jl. een nettobedrag van € 5.700 bij elkaar.

De overhandiging vond plaats bij natuurhotel en restaurant ‘Witte Berken’. Cisca Haverkort, voorzitter van de commissie Epe voor Epe, begroette de vertegenwoordigers van de goede doelen en bedankte hun voor de getoonde inzet. "Het succes staat en valt met jullie enthousiasme bij het verkopen van de kaarten voor de fietstocht. Wij als leden van de beide serviceclubs hebben enorm genoten van de organisatie en uitvoering van deze 11e editie van Epe voor Epe. Het prachtige weer was een bonus. Het was een ontzettend gezellige en geslaagde dag", aldus Cisca.

Buurtraad Geerstraat ontving een cheque van € 800, Scouting Buys Ballot kreeg € 820, Vrouwenactief Oene kreeg een bedrag van € 1.160. Voor Pony-en rijvereniging W.E.T. werd maar liefst een bedrag van € 1.320 bij elkaar gefietst. Stichting Schaapskudde Epe/Heerde had de meeste kaarten verkocht en ontving een cheque van € 1.600. De vicevoorzitter van stichting Schaapskudde Epe/Heerde bedankte namens alle vertegenwoordigers Rotary Club en Inner Wheel Epe voor dit leuke initiatief.

Epe  Heerde Nieuws 

epe weer oene voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie