RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Jan Bertil Pool
11 september 2023 18:18


Inspiratiemiddag Kinderboekenweek voor Leerkrachten Basisonderwijs
Foto: Inspiratiemiddag Kinderboekenweek voor Leerkrachten Basisonderwijs
Leerkrachten worden geïnspireerd tijdens de bijeenkomst. Foto: Jan Bertil Pool

- Afgelopen woensdag 6 september bruiste MFA De Heerd in Heerde van energie. Meer dan 40 enthousiaste leerkrachten uit het basisonderwijs verzamelden zich voor een inspirerende middag rondom de aankomende Kinderboekenweek, die begin oktober van start gaat.

Met als centrale thema 'Bij mij thuis', bood de inspiratiemiddag georganiseerd door de Bibliotheek Noord Veluwe en Cultuurplein een waardevolle voorbereiding op dit jaarlijkse evenement. De keuze voor MFA De Heerd als locatie was geen toeval, gezien het feit dat dit gebouw tevens dienst doet als thuisbasis voor de organisatoren.

De middag begon met een warm welkom en culinaire verwennerijen, gevolgd door een theatrale opening die de leerkrachten in de juiste sfeer bracht voor de aanstaande Kinderboekenweek. Vervolgens nam Karin Wolf van de Bibliotheek de deelnemers mee in de wondere wereld van boeken en het lezen van teksten. De muziek- en theaterworkshop, verzorgd door de bevlogen docenten Karen Sangers en Jolijn Amorison, werd met veel enthousiasme ontvangen. Na een middag vol inspiratie keerden alle leerkrachten huiswaarts, beladen met een schat aan ideeën om tijdens de Kinderboekenweek op hun eigen school mee aan de slag te gaan.

Voor geïnteresseerden die volgend jaar ook willen deelnemen, is het raadzaam de website van Cultuurplein in de gaten te houden: www.cultuurpleinnoordveluwe.nl. Voor meer informatie, neem contact op met onderwijs@cultuurpleinnoordveluwe.nl

Heerde Onderwijs 

natuur heerde wolf muziek onderwijs veluwe voorpagina bibliotheek 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie