RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
10 december 2020 10:08


Lekker wandelen met de vernieuwde wandelkaart Noord-Oost Veluwe
Foto: Lekker wandelen met de vernieuwde wandelkaart Noord-Oost Veluwe

EPE - Op de nieuwe wandelkaart staan 45 gemarkeerde wandelroutes in de gemeentes Epe-Heerde, Hattem. De belangrijkste aanpassing is dat de adressen van de startpunten staan vermeld.

De kaart bevat wandelroutes van de hele Noord-Oost Veluwe en de ingetekende routes variëren in lengte van 3 – 18 kilometer. De routes zijn gerangschikt per gemeente met Hattem – Wapenveld – Veessen - Heerde op de ene zijde en Epe, Emst, Oene en Vaassen op de andere zijde. De wandelroutes gaan langs mooie plekken zoals bijzondere bos- en heidegebieden, de Schaapskooi, de vele beken en sprengen en door open gebied zoals de IJssel.

Op de kaart staan parkeerplaatsen en voor een stop onderweg, restaurants en bezienswaardigheden. De kaart is voor € 5,95 te koop bij de VVV Epe en Tip’s van Heerde en Hattem en Vaassen. Koop je de kaart voor 24 december? Dan doneren wij een deel aan de Serious Request actie The Lifeline 2020 van 3FM. Dit jaar is het Rode Kruis het goede doel: ‘help de helpers, in actie voor medische hulp tijdens de Corona crisis’.

Afbeelding
De nieuwe wandelkaart Foto: Ronduit Hattem, Visit Heerde & VVV Epe.

Epe  Hattem  Heerde Nieuws 

corona heerde gemeente epe epe wapenveld vaassen oene veluwe december hattem voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie