Ankeiler: Vanmorgen (7 juli 2022) is gebleken dat door Liander werkzaamheden worden verricht waardoor er in ieder geval vanmorgen geen stroom beschikbaar is in de studio.

- Vanmorgen (7 juli 2022) is gebleken dat door Liander werkzaamheden worden verricht waardoor er in ieder geval vanmorgen geen stroom beschikbaar is in de studio. Daarom kunnen er ook geen uitzendingen plaatsvinden

Vanmorgen werden we in Villa Jacoba verrast door het feit dat Liander werkzaamheden heeft gepland waarbij de stroom volledig moet worden afgesloten.

Volgens Liander is hier ruim van te voren een brief over gestuurd, wat ook blijkt uit de voorbereidingen van de naastliggende winkels waar aggregaten zijn geplaatst om de winkels open te kunnen houden.

Echter zowel de Heerder Historische Vereniging als de lokale omroep RTV794 waren hier niet over geïnformeerd, dus werden zij deze morgen verrast dat zij stroomloos zijn gezet.

Aangenomen wordt dat de eigenaar van het abonnement, de gemeente Heerde, deze brief heeft ontvangen, maar geen actie heeft ondernomen om de HHV en RTV794 hiervan op de hoogte te brengen.

Zowel HHV , als RTV794, bieden excuses aan mensen die zich verheugd hadden op de eerste uitzending weer van Brunch.

We hopen dat RTV794 in de loop van de middag haar uitzendingen kan hervatten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel