Ankeiler: Afgelopen donderdag is op een stralende dag de 10e Haringparty van de Lions club Epe, Heerde, Vaasen gevierd.

- Afgelopen donderdag is op een stralende dag de 10e Haringparty van de Lions club Epe, Heerde, Vaasen gevierd. Eindelijk, na 2 jaren opnieuw een geweldig ontmoetingsmoment met een fantastisch financieel eindresultaat voor het goede doel: de aanschaf van een ventwagen voor de Buurtwinkel van de Passerel.

Ca. 200 bezoekers kwamen bijeen op de nieuwe locatie het Loeffpark middenin het centrum van Epe. Ze werden verwelkomt in een mooie grote tent door leden van de plaatselijke Lions club, waarbij ze na registratie een veilingnummer kregen toegekend. Daarna werden de meesten verleid tot het kopen van vaak meerdere lootjes voor 1 van de 7 trekkingen.

De tent, de aankleding en de geweldige catering werd allemaal verzorgt door Grandcafe Cornelis. Het geheel werd opgeluisterd door een DJ en in goede banen geleid door Meneer Alphons, een heuse butler. Hij verzorgde ook de veiling van 9 kavels . Met als slotstuk uiteraard het, door mensen van het Los Huus uit Epe beschilderde, haringvaatje

De aanwezigen en sponsoren hebben door hun giften, beschikbaar gestelde kavels, aankopen van lootjes en biedingen op de veiling gezorgd voor een geweldige netto opbrengst. Onder luid gejuich kon aan het eind van de avond, de opbrengst voor de stichting Passerel worden bekend gemaakt: € 10.000,- ! De ventwagen werd vervolgens vanachter een rookgordijn het omheinde terrein opgereden. Omstanders kregen een prachtige bestickerde ventwagen te zien voorzien van allerlei lekkernijen! Met deze ventwagen wordt de dienstverlening van de buurtwinkel verder vergroot. Wordt cliënten een extra mogelijkheid geboden voor verdere ontplooiing. En in de wijken worden door de inzet van de ventwagen extra ontmoetingsmomenten voor bewoners gecreëerd. Dit alles om de verbinding tussen mensen in onze gemeente te versterken. De totale netto opbrengst van deze Haringparty was overigens nog hoger dan de 10.000 euro ten behoeve van de ventwagen! Het surplus wordt toegevoegd aan de in de Corona jaren gekrompen reserves van de “Stichting Goede doelen Lions club Epe”. Uit deze reserves worden naast grotere doelen zoals de ventwagen ook kleinere lokale goede doelen gesteund in Epe, Heerde, Vaassen, Oene en Emst mits ze voldoen aan de richtlijnen en afspraken zoals door de Stichting opgelegd en overeengekomen. Voor meer informatie:www.haringparty-lions.nl

De Lionsclub kijkt met trots en dankbaarheid terug op een zeer geslaagd evenement en hoopt met deze nieuwe opzet en locatie in het Loeffpark van Epe de traditie van een jaarlijkse Haringpartyvoort te kunnen zetten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel