RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
19 mei 2022 15:38


Georgië zingt voor Oekraïne
Foto: Georgië zingt voor Oekraïne
Georgische muziek- en dansgroep Shara. Foto: Embassy of Georgia

- Afgelopen zaterdag trad Georgische muziek- en dansgroep Shara op in de Grote Kerk in Epe. Samen met Eper mannenkoor Doetmaes en pianist Andria Bukhsianidze zorgden zij ervoor dat het een onvergetelijke avond werd.

Ook werd er een tentoonstelling gehouden met schilderijen van de autodidactische Georgische kunstenaar Ekaterine (Katerina) Zarandia. Het concert werd bijgewoond door families van slachtoffers van de oorlog in Oekraïne, een vertegenwoordiging van de Georgische gemeenschap, leden van de Gemeente Epe en de Georgische ambassadeur, David Solomonia

Heeft u deze bijzondere avond gemist? Shara verzorgt een bijzonder oplucht concert op zondag 22 mei in de tuin van B&B Mârkluun in Heerde. Tijdens dit openluchtconcert geniet u naast muziek en dans, van heerlijke hapjes en drankjes (bij de prijs inbegrepen). Ook wordt de etnische steenoven ‘Tone’ aangestoken om heerlijke broden in te bakken.

Tickets & info:

https://georgiezingtvooroekraine.eventgoose.com/event/georgie-zingt-voor-oekraine-in-heerde?fbclid=IwAR3IYprBZQ1w5YSOUoM9cnG4KnWFNVe0GeTTEYtsuku2HaqlcemK6xNIFc4

Alle concerten zijn bedoeld om een verbinding te creëren tussen Nederland, Georgië en Oekraïne. De concerten zullen in het teken staan van Oekraïne en Stichting Imedi zorgt ervoor dat uw bijdrage naar Oekraïne gaat.

Epe  Heerde Nieuws 

epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie