Lead image 1:
Lead image TXT 1: Georgische muziek- en dansgroep Shara. Foto: Embassy of Georgia
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Volle kerk in Epe. Foto: Embassy of Georgia
Lead image 3:
Lead image TXT 3: De Georgische ambassadeur, David Solomonia met pianist Andria Bukhsianidze. Foto: Embassy of Georgia
Ankeiler: Afgelopen zaterdag trad Georgische muziek- en dansgroep Shara op in de Grote Kerk in Epe.

- Afgelopen zaterdag trad Georgische muziek- en dansgroep Shara op in de Grote Kerk in Epe. Samen met Eper mannenkoor Doetmaes en pianist Andria Bukhsianidze zorgden zij ervoor dat het een onvergetelijke avond werd.

Ook werd er een tentoonstelling gehouden met schilderijen van de autodidactische Georgische kunstenaar Ekaterine (Katerina) Zarandia. Het concert werd bijgewoond door families van slachtoffers van de oorlog in Oekraïne, een vertegenwoordiging van de Georgische gemeenschap, leden van de Gemeente Epe en de Georgische ambassadeur, David Solomonia

Heeft u deze bijzondere avond gemist? Shara verzorgt een bijzonder oplucht concert op zondag 22 mei in de tuin van B&B Mârkluun in Heerde. Tijdens dit openluchtconcert geniet u naast muziek en dans, van heerlijke hapjes en drankjes (bij de prijs inbegrepen). Ook wordt de etnische steenoven ‘Tone’ aangestoken om heerlijke broden in te bakken.

Tickets & info:

https://georgiezingtvooroekraine.eventgoose.com/event/georgie-zingt-voor-oekraine-in-heerde?fbclid=IwAR3IYprBZQ1w5YSOUoM9cnG4KnWFNVe0GeTTEYtsuku2HaqlcemK6xNIFc4

Alle concerten zijn bedoeld om een verbinding te creëren tussen Nederland, Georgië en Oekraïne. De concerten zullen in het teken staan van Oekraïne en Stichting Imedi zorgt ervoor dat uw bijdrage naar Oekraïne gaat.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel