Ankeiler: Woensdagmiddag 4 mei hebben bezoekers en vrijwilligers van het Alzheimer Café afscheid genomen van casemanager Gerrie Montfrooij. Zij gaat met vervroegd pensioen.

- Woensdagmiddag 4 mei hebben bezoekers en vrijwilligers van het Alzheimer Café afscheid genomen van casemanager Gerrie Montfrooij. Zij gaat met vervroegd pensioen.

Marie-Josée Andringa sprak de vertrekkende Gerrie toe en haalde mooie herinneringen op aan hun beider jarenlange inzet voor het Alzheimer Café. De deskundigheid en inlevingsvermogen van Gerrie kenmerkten haar dankwoord.

In het Alzheimer Café vertelden Gerrie Montfrooij samen met collega Karen Menzing over hun werkzaamheden als casemanager. Zij hebben veel kennis van en ervaring met dementie. De casemanagers ondersteunen in de thuissituatie mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Het was een goed bezochte bijeenkomst, waar bezoekers in een prettige, laagdrempelige en vertrouwelijke omgeving antwoord op hun vele vragen kregen.

"Het is mooi te constateren dat ons Alzheimer Café door veel mensen wordt bezocht. Wij hopen ook u in ons volgende Alzheimer Café te ontvangen in De Spikke, Stationsstraat 8 te Heerde, op woensdagavond 1 juni om 19.30 (inloop va 19.00 uur). Wij zullen dan met medewerkers van enkele dagbestedingen in gesprek gaan over alle aspecten van dagbesteding.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Annemieke Wijma tel. 06 20596404 of Fennie Tiemens tel. 06 15101849.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel