RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
21 april 2022 17:03


Huisje 2 geopend voor activiteiten en samenkomsten
Foto: Huisje 2 geopend voor activiteiten en samenkomsten
Opening door de burgemeester. Foto: Heerde Helpt

- Burgemeester Wiggers heeft gisteren "Bungalow 2" op Groot Stokkert officieel geopend. Bungalow 2 is een plek voor ouders en kinderen van 0-6 jaar. Met deze opvang kunnen de kinderen worden voorbereid om naar de reguliere voor- en vroegschoolse educatie in Wapenveld en Heerde te gaan.

"Een oud spreekwoord zegt: ‘Om een kind op te laten groeien, is een heel dorp nodig’. Daarom is het belangrijk dat ouders elkaar helpen. En dat gaat niet alleen om praktische problemen. Deze informele hulp biedt ouders ook mentale ondersteuning, veiligheid en geborgenheid. En het gaat dan niet alleen om de mensen uit je directe omgeving, maar ook om mensen die wat verder van je af staan. Samen met hen vorm je het dorp om het kind goed op te laten groeien."

Binnen de gemeente Heerde kent men het project #opladersheerde. In bungalow 2 wordt bij dit project aangesloten. Voor de meeste ouders blijkt het soms moeilijk te zijn om anderen om steun te vragen. Binnen #opladersheerde wil Heerde dit normaal maken. Het begin van een steunende en stimulerende opvoedomgeving.

Heerde Nieuws 

wapenveld voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie