RTV 794 - Nieuws

WAPENVELD - We hebben begin augustus net de langste hittegolf in de geschiedenis gehad. Gelukkig is in de Hof van Cramer op 13 en 14 juli een airco installatie geïnstalleerd. De airco zorgt er voor dat bezoekers, gebruikers en medewerkers het hoofd koel kunnen houden. Ook maakt de installatie het mogelijk dat de Hof van Cramer nu voor kwetsbare mensen tijdens een hittegolf als koele plek kan dienen.

In de afgelopen jaren was het regelmatig erg warm in het gebouw en werd de bibliotheek een enkele keer gesloten. Ook voor het consultatiebureau was het in de zomermaanden af en toe nauwelijks werkbaar.

Gelukkig heeft de Gemeente Heerde besloten om dit probleem aan te pakken en heeft een lokaal installatiebedrijf 6 airco’s geïnstalleerd: 3 in de kantoorruimtes en 3 airco’s met een grotere capaciteit in de ontmoetingsruimte en bibliotheek.

Sociaal werker Stefan Roelofs is voor gesprekken met cliënten in Wapenveld neergestreken in de Hof van Cramer. In het verleden moest hij vanwege de hitte een gesprek weleens eerder afbreken. Ook volwassenenwerker Ton Hulsebos is blij met de voorziening. ‘Voor de deelnemers aan de uiteenlopende activiteiten is het nu prettig vertoeven’.

Het Bestuur Hof van Cramer is bijzonder blij met de nieuwe voorziening en bedankt de Gemeente Heerde voor het realiseren hiervan.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel