RTV 794 - Nieuws

HEERDE - Door het coronavirus gaan veel evenementen niet door maar nu speelt het Nederlandse weer de organisatie van de openluchtbios in Heerde parten en moest de openluchtbios die op woensdagavond 26 augustus zou plaatsvinden bij Kasteel Vosbergen verplaatst worden. De nieuwe datum is woensdag 2 september.

"Er waren inmiddels 350 kaarten verkocht. Door annuleringen hebben we weer meer plekken beschikbaar", aldus Erica Hottinga van Visit Heerde

Programma

Het programma is verder niet gewijzigd; alleen een nieuwe datum.

De film Into the Wild sprak Visit Heerde al lang aan. Natuur en wild vinden we om ons heen in Heerde en deze film draagt dat uit met mooie natuurbeelden, maar laat ook zien dat een mens in de wildernis flinke uitdagingen krijgt. De prachtige filmmuziek van Eddie Vedder, de zanger van rockband Pearl Jam, geeft nog een extra laag aan de beleving op woensdag 2 september.

De film Into the Wild, met prachtige natuurbeelden en een betekenisvol verhaal wordt vanaf 21:00 uur vertoond.

Informatie

De filmtickets voor de Openluchtbioscoop Heerde zijn van tevoren te koop in de webshop op visitheerde.com. Op die online plek kan je ook een bestelling plaatsen bij de catering van Landgoed Vosbergen. Een wildproeverij, popcorn en koud drinken: het zal voor je klaar staan bij aankomst als je het bestelt voor maandag 31 augustus.

Tijden: Terrein open: 19:30 uur | Opening: 20:30 uur | Start film: 21:00 uur | Verwacht einde film: 23:30 uur.
Locatie: Landgoed Vosbergen. Vosbergerweg 38, Heerde.
Filmticket: € 7,50 per persoon. Hiervoor krijg je een plek met stoel op het gazon achter kasteel Vosbergen.
Meer informatie: e-mail naar marketing@visitheerde.com.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel