‘De dag dat ik Robert Long ontmoette…’ - RTV 794
Ankeiler: Bij verschuivingen van voorstellingen was het agenda technisch voor Sjors niet mogelijk om de voorstellingen op andere dagen te doen.

HEERDE - Sjors van der Panne, had afgelopen week een ernstige keelontsteking en was niet in staat te zingen en te performen en hierdoor deel te nemen aan de repetities en de eerste voorstellingen van de theaterproductie: ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette…’ Bij verschuivingen van voorstellingen was het agenda technisch voor Sjors niet mogelijk om de voorstellingen op andere dagen te doen.

Dit is natuurlijk een duivels dilemma, zo vroeg voordat de show zou gaan starten en in een tijd dat er heel moeilijk een vervanger te vinden is, aangezien alle voorstellingen op scherp staan om aan te vangen.

"Maar, het is ons gelukt en we hebben er zelfs eentje die aan al onze eisen en aan die van regisseur Eddy Habbema voldoet. Zijn naam is Job Bovelander, wellicht als u zijn cv leest is hij geen onbekende voor u in de wereld van theater, muziek, film en media.

We hopen – net zoals in het eerste seizoen - de theaterverrassing van het jaar te zijn met ons ensembleprogramma “De dag dat ik Robert Long ontmoette…” waarbij het oeuvre van Robert Long, behorend tot het cultureel erfgoed van Nederland, centraal staat.", aldus de organisatoren.

Vierentwintig liedjes die uiterst nauwkeurig zijn geselecteerd worden in dit programma ten gehore gebracht worden. Liedjes die pareltjes, spitsvondig en nog steeds actueel zijn.

U kunt nog boeken voor morgenavond 20:15 u. www. dorpshuisheerde.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel