RTV794 niet meer via 93.1 op de analoge kabel - RTV 794
Ankeiler: Ziggo schakelt op 31 augustus de analoge radio via de kabel af. Vanaf dat moment is de lokale omroep RTV 794 niet meer te ontvangen via 93.1 op de kabel.

HEERDE - Ziggo schakelt op 31 augustus de analoge radio via de kabel af. Vanaf dat moment is de lokale omroep RTV 794 niet meer te ontvangen via 93.1 op de kabel.

De klanten van Ziggo zijn geïnformeerd hoe ze in de toekomst naar de radio kunnen blijven luisteren. Helaas is 794 op dit moment via Ziggo alleen via de eigen Ziggo-box te ontvangen. Aan de andere ontvangstmogelijkheden wordt gewerkt.

Maar er zijn alternatieven voorhanden. Zo kan de omroep beluisterd worden via de 106.5 of 107.8 FM. Ook is DAB+ een goede manier om digitaal te luisteren. Hier is wel een andere ontvanger voor nodig maar dan is het mogelijk om ongestoord en ruisvrij te genieten van muziek en lokale informatie. Op kanaal 7B, 190.64 MHz, hoor je ook enkele andere lokale omroepen uit onze regio.

Verder zijn intensieve contacten met andere providers over digitale doorgifte. Voor abonnees van KPN veranderd er niets en blijft de lokale omroep te ontvangen op kanaal 1186.

Daarnaast kan ook via de app van RTV 794 geluisterd worden naar de radioprogramma’s. De app is te downloaden via de Google Play store voor Android, iOS in de Apple store.

Via www.rtv794.nl kunt u via de knop ‘Live Radio’ (bovenkant website) eveneens luisteren naar RTV 794.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel