Opbrengst uitverkoop Roos Fashion 21 juli naar Stichting Obed - RTV 794
Ankeiler: Roos Fashion houdt vanaf 21 juli gedurende 4 weken achter elkaar op elke woensdag uitverkoop.

- Roos Fashion houdt vanaf 21 juli gedurende 4 weken achter elkaar op elke woensdag uitverkoop. De opbrengst van de 1e uitverkoopdag, dus woensdag 21 juli, is geheel bestemd voor Stichting Obed. Een geweldig mooi initiatief, aldus de voorzitter van de stichting, Dick Verlaan.

Stichting Obed is opgericht met als doel een gezinshuis te realiseren in Chimbav, Roemenië. Uiteindelijk is de wens hier 6 tot 8 verlaten kinderen op te vangen in een gezinssituatie. Momenteel wonen er drie pleegkinderen in Casa Nadina. Om meer kinderen een thuis te kunnen bieden is er een renovatie van het bestaande huis en nieuwbouw nodig.

Met de opbrengst van dit fantastische initiatief kunnen we onze doelstelling om het gezinshuis Casa Nadina in Ghimbav, Roemenië verder te renoveren en uit te breiden realiseren geeft de voorzitter, Dick Verlaan, aan.

Roos Fashion is al meer dan 40 jaar een begrip in de wijde omgeving van Heerde. De uitverkoopdagen vinden plaats middels pleinverkoop, dus grotendeels in de open lucht. De op dat moment geldende Corona restricties worden opgevolgd.

Roos Fashion is gespecialiseerd in dameskleding voor jong en oud.

De uitverkoopdagen vinden plaats op het vertrouwde adres:

Losweg 3, Vorchten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel