Danny wil een veilig thuis voor kinderen realiseren en fietste van Roemenië naar Heerde - RTV 794
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Danny Kommer en wethouder Stephan Nienhuis. Foto: Fam. Kommer
Ankeiler: Danny Kommer is er in geslaagd om 2500 kilometer te fietsen van het Roemeense Ghimbav naar Heerde om geld in te zamelen voor hun droom het verbouwen en uitbreiden van “Casa Nadina”.

HEERDE - Danny Kommer is er in geslaagd om 2500 kilometer te fietsen van het Roemeense Ghimbav naar Heerde om geld in te zamelen voor hun droom het verbouwen en uitbreiden van “Casa Nadina”. De opbrengst ruim 50.000 euro.

Danny en Rianne leiden het gezinshuis Casa Nadina (Casa betekent huis, Nadina betekent hoop) in Roemenië. De visie van Casa Nadina is een thuis te bieden aan 6 tot 8 kinderen die zijn achtergelaten door hun ouders en daarnaast te voorzien in zelfstandigheidstraining voor tieners.

Momenteel wonen er drie pleegkinderen in Casa Nadina. Om meer kinderen een thuis te kunnen bieden is er een renovatie van het bestaande huis en nieuwbouw nodig.

Danny vertrok op 15 juni uit Roemenië en kwam zaterdag in Heerde aan. Toen hij door het centrum van Heerde fietste werd er voor hem geapplaudisseerd. Later in de middag kreeg Kommer via wethouder Stephan Nienhuis van de Gemeente Heerde de opbrengst van 51.431,04 euro te horen.

Met de opbrengst van deze fietssponsortocht hopen Danny en Rianne een mooie start te kunnen maken met de verbouwing en zo meer kinderen een liefdevol en veilig thuis te geven.

Casa Nadina is een project van Stichting Obed.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.