RTV 794 - Epe

Epe

 • Information
  20 november 2020 19:22

  Passend cadeau in deze decembermaand komt uit Vaassen

  VAASSEN - Nooit meer een verjaardag vergeten of in deze tijd van zorg en aandacht een leuk cadeautje om iemand verblijden? Dan is de verjaardagskalender van Daams’ Molen een goed idee. Door de corona-crisis heeft Daams’ Molen helaas niet haar jubileum kunnen vieren dat zij verdiende.
 • Information
  19 november 2020 22:23

  Rotary Epe biedt mondkapjes aan

  EPE - Het zal niemand ontgaan zijn; vanaf 1 december wordt het dragen van mondkapjes verplicht gesteld in publieke binnenruimten in Nederland. Ze kosten “maar” een paar euro, maar voor mensen met een klein inkomen is de aanschaf ervan niet altijd vanzelfsprekend.
 • Information
  09 november 2020 07:40

  Weer een autobrand in Epe en nu zelfs op het politieterrein

  EPE - Op het terrein van het politiebureau in Epe is zondagavond een auto volledig uitgebrand, de brand werd door agenten zelf ontdekt en die waarschuwden de brandweer, maar die kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. Opvallend is dat het hekwerk, dichtbij de uitgebrande auto, kapot leek te zijn.
 • Information
  07 november 2020 18:23

  Roparun steunt hospice Casa Vera met gigantisch bedrag

  EPE - Met maar liefst 81.800 euro heeft Roparun, bekend van de grote estafetteloop, de inrichting van hospice Casa Vera mogelijk gemaakt. Het liefst hadden het bestuur van de Kruimelschaar en de organisatie van Roparun er samen bij stilgestaan tijdens de opening van de nieuwe locatie of op een mooi ander moment, maar door de huidige omstandigheden kan dit niet.
 • Information
  05 november 2020 11:59

  Wie is de vrouw op de omslag van het boek De Remboe?

  . In Epe heeft van 1946 tot 1965 het vakantie-oord de Remboe bestaan, opgericht door Aalt van Vemde die na de oorlog uit idealistische overweging hiermee begon.
 • Information
  05 november 2020 08:40

  Wethouder gemeente Epe bedankt pleegouders namens college

  EPE - Meer dan 23.000 kinderen in Nederland hebben geen veilig en stabiel thuis. Net als elders in ons land, zijn er ook in de gemeente Epe pleegouders die hun wereld openen voor deze kinderen.
 • Information
  04 november 2020 19:21

  Isabel Bijsterbosch uit Epe komt met derde roman

  EPE - De grote hobby van Isabel Bijsterbosch (25) uit Epe is schrijven. Dat doet ze eigenlijk al jaren.
 • Information
  04 november 2020 18:02

  Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

  Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur.OV-ambassadeurs geven antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV. Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
 • Information
  02 november 2020 14:30

  Geldersch Landschap doet grootste aankoop in jaren

  EPE - Geldersch Landschap en Kasteelen is in haar nopjes met de aankoop van een nieuw natuurgebied bij Epe. Het gaat om een bos van ruim 36 hectare dat kon worden aangekocht met de steun van twee gulle gevers.
 • Information
  01 november 2020 19:23

  Samen houden we kasteelpark Cannenburch open

  VAASSEN - In juni dit jaar luidde kasteelpark Cannenburch de noodklokken. Het park kampt al meerdere jaren - en in toenemende mate - met overlast, vernielingen en vervuiling.
 • Information
  30 oktober 2020 10:17

  Luiden van de noodklok heeft gewerkt voor kasteelpark Cannenburch

  VAASSEN - In juni dit jaar luidde kasteelpark Cannenburch de noodklokken. Al jaren kampt men in toenemende mate met overlast, vernielingen en vervuiling.