RTV 794 - Epe

Epe

 • Information
  20 september 2020 19:14

  Taalvrijwilligers gezocht

  EPE - De Taalpunten van de Bibliotheek Noord-Veluwe zoeken mensen die willen helpen bij de Nederlandse les aan volwassenen. Taalvrijwilligers begeleiden iemand die beter Nederlands wil leren spreken, lezen en/of schrijven.
 • Information
  20 september 2020 18:56

  Prijswinnaar kleurwedstrijd Bibliotheek Epe

  EPE - In de afgelopen zomermaanden heeft de Bibliotheek Noord-Veluwe Zomer-Doe-Boekjes uitgedeeld aan een groot aantal kinderen. De boekjes waren bedoeld om het lezen in de vakantie te stimuleren.
 • Information
  20 september 2020 18:45

  Alternatief feest in de planning. Carnaval 2021 in Vaassen afgelast

  VAASSEN - CV De Rossumdaerpers heeft de onvermijdelijke beslissing moeten nemen en een streep gezet door carnaval 2021 in Vaassen. ,,Nu de regering de maatregelen om het Coronavirus te beteugelen juist weer aanscherpt in plaats van verlicht, zouden we onszelf voor de gek houden als we nog langer vasthouden aan de illusie”, beseft voorzitter Rob Hoppenbrouwer.
 • Information
  17 september 2020 14:00

  Mogelijk leven er 11 wolven in onze provincie

  EPE - Er leven momenteel mogelijk elf wolven in onze provincie, op de Veluwe. Dat blijkt uit de nieuwe tussenrapportage van BIJ12, dat onderzoek doet naar de wolf in Nederland.
 • Information
  16 september 2020 19:30

  Prijzige klok weg na inbraak in Epe

  EPE - In Epe wordt ingebroken in een woning aan de Hoofdstraat. De politie is op zoek naar twee mannen.
 • Information
  16 september 2020 18:13

  Burgemeester Tom Horn reikt een lintje uit

  EPE - Mevrouw W.D. (Thea) van der Veen-van Huffelen, inwoonster van de gemeente Epe, ontvangt een Koninklijke onderscheiding.
 • Information
  11 september 2020 21:12

  Mantelzorgwaardering voor volwassenen en jongeren

  EPE - In de gemeente Epe kunnen inwoners die mantelzorg ontvangen, hun volwassen mantelzorger aanmelden voor een waardering van € 100,00 per zorgvrager. Jonge mantelzorgers komen in aanmerking voor een bol.com cadeaukaart ter waarde van 20 euro.
 • Information
  11 september 2020 00:00

  'Het is een ramp', noodhospitaal uit Vaassen uitgebrand op Lesbos

  VAASSEN - Het bedrijf Hospitainer in Vaassen is gespecialiseerd in het sturen van medische oplossingen bij rampen. Maar hun noodhospitaal vol apparatuur is woensdag bij de brand in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos volledig in vlammen opgegaan.
 • Information
  10 september 2020 10:10

  Dit jaar geen Kerstmarkt in Vaassen

  VAASSEN - De afgelopen maanden heeft het bestuur van Stichting Kerstmarkt Vaassen diverse malen rond de bestuurstafel gezeten. Het was een voortdurend wikken en wegen wat zij dit jaar zouden kunnen organiseren rondom de kerstmarkt in december in Corona tijd.
 • Information
  09 september 2020 19:30

  Man uit Vaassen krijgt sms van criminelen in plaats van bank: 'Uw pas is verlopen'

  VAASSEN - Oplichting met bankgegevens, het kan ons allemaal overkomen. In dit geval is een inwoner van Vaassen het slachtoffer.
 • Information
  08 september 2020 19:00

  Gratis tuinconcert met veel samenzang

  OENE - Mist u ook het zingen van prachtige liederen? Dan bent u van harte welkom om op vrijdag 11 september samen met pianist Wilbert Magré bekende liederen te komen zingen bij de Boerderij (Hogestraat 5) te Oene. In de sfeervolle tuin worden speciaal voor deze avond stoelen geplaatst met voldoende afstand en een prachtige concertvleugel.
 • Information
  04 september 2020 17:00

  Verdachte (65) van meerdere autobranden blijft langer vast

  EPE - De 65-jarige man uit Epe die deze week is aangehouden op verdenking van twee autobranden in zijn woonplaats, blijft langer vastzitten. Zijn voorlopige hechtenis is door de rechtbank met veertien dagen verlengd.