RTV 794 - Contact

Dinsdagavond begint om 19:00 u. een nieuwe Infomix op Radio 794 met een diversiteit aan onderwerpen en lekkere muziek.

Ellen Pitlo is fotograaf en interieurstylist maar sinds kort ook schrijver van het boek ‘Tussen Vrouwen en Paarden”. Hierin neemt ze u mee in haar jarenlange passie voor paarden. Bevlogenheid, levenslessen en onvoorwaardelijke liefde uitgediept in dit boek komen uiteraard ter sprake.

Ook een terugblik op de opening van de expositie Stilleven@home in Dorpshuis De Heerd in Heerde door commissaris van de Koning, de heer John Berends. Harrie Mulder praatte met enkele kunstenaars.

Elles Bouwmeester was 7 jaar en toen overleed het zusje van haar beste vriendin. Het gehele proces van ziekte tot overlijden en die periode er na heeft geleid tot ‘La Remember’.

Daarnaast aandacht voor de definitieve annulering van het bevrijdingsconcert in Heerde, de wolfpreventiemaatregelen bij de Schaapskudde Epe-Heerde en een terugblik op de onthulling van het vlinderkunstwerk van zwerfafval bij Museum Hagendoorns Plaatse.

Tenslotte wordt ook stil gestaan bij een nieuw project om de eikenprocessierups te bestrijden ‘Volgelhuisjes’.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag vanaf 08.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.rtv794.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel