21 september - Infomix met nieuws en actualiteiten - RTV 794
 

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.  Aanstaande woensdag komt burgemeester Tom Horn om Marieke en Christine uit Epe officieel als hofleverancier te erkennen. Harrie Mulder staat met beide lingeriezussen hier uitgebreid bij stil.

Jeanette Kers neem ook plaats achter de microfoon. Jeanette is inmiddels al 9 jaar actief als matchmaker en begeleid singles in hun zoektocht naar de liefde.

Daarnaast aandacht voor de expositie "Kunst van Drie Muzen” bij  Galerie De Aventurijn. Zij brengen beeldende kunst, sieraden en keramiek. Attendeert Marijke Weststrate u op de doorstart van de kledingactie voor de Griekse Eilanden en nodigt Erica Hottinga u uit voor het Beleefweekend & Rondje Pontje Rock.

Tenslotte hoopt Gunnar van der Stelt alias Gunnar Lines u te enthousiasmeren voor een droom van enkele kinderen uit Oeganda die bij zijn liedje Freedom een eigen video hebben gemaakt en wordt vooruit geblikt op de opening VanOuds Epe & Episch Centrum.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 09.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.rtv794.nl

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel