RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
30 maart 2021 8:16


W³ bij De Aventurijn
Foto: W³ bij De Aventurijn
Parelcolliers - kunstenaar Monique Wezenberg. Foto: Galarie de Aventurijn

EPE - Een geheimzinnige kunsttentoonstelling? Nee, het zijn drie personen uit één familie. W³ is “Wezenberg tot de 3e macht” Vader Eef, dochter Monique en broer Paul exposeren samen van 1 april t/m 9 mei in Galerie De Aventurijn.

Eef is glaskunstenaar en ontwerpt geometrische figuren die in Tsjechië worden gemaakt. Het materiaal waarmee hij werkt is optisch kristal, een zeer hoogwaardige vorm van glas met een hoge helderheid, waardoor de lichteffecten maximaal zijn.

Monique woonde 2 jaar in China waar zij haar voorliefde voor parels en halfedelstenen heeft uitgebouwd. Zij reist regelmatig naar China en Thailand om daar sieraden te laten maken en in te kopen.

Paul Wezenberg opgeleid aan de Rietveld Academie te Amsterdam en is werkzaam als vormgever, ontwerper en inrichter. Dit heeft hem geïnspireerd tot het vervaardigen van geometrische composities, deels als reliëfs. In het afgelopen jaar heeft hij veel collages op karton gemaakt, soms versneden in lange stroken om er verticale composities mee te maken.

Door de pandemie kunt u alleen op afspraak van donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17:00 uur deze tentoonstelling bezoeken.

Galerie De Aventurijn kunt u vinden aan Polweg 2 in Epe. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@aventurijnglasgalerie.nl of bellen naar 0578-610535.
De galerie is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Door: Mediapartner RTV 794

Amsterdam  Epe Nieuws 

gemeente epe epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie