RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Hanneke Schouten, Hof van Cramer
7 maart 2024 7:44


Repair Café Wapenveld (Waardeer het, repareer het!)
Foto: Repair Café Wapenveld (Waardeer het, repareer het!)
Repair Café. Foto: Eigen logo: Repair Café Nederland

- Dinsdag 12 maart is Hof van Cramer weer het toneel van (samen) repareren, advies en gezelligheid! Hof van Cramer is te vinden aan de Putterweg 2d in Wapenveld. U kunt inlopen tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Het kopje koffie / thee staat voor u klaar. Het repaircafé Wapenveld is elke tweede dinsdag van de maand.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn.

U kunt er terecht voor o.a. reparatie van kapotte kleding, elektrische apparaten, computers, fietsen, houten speelgoed etc. Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Radio’s, stofzuigers, lampen, föhns, kleding, speelgoed…. Alles wat het niet meer doet, is welkom, en maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad. Vrijwilligers staan klaar om iets voor u te herstellen of om erover te adviseren hoe u het eventueel zelf kunt doen; alleen noodzakelijke materiaalkosten worden doorberekend. Verder is de entree helemaal gratis. Tevreden mensen kunnen een vrijwillige bijdrage doen in het aanwezige spaarpot.

Houten Nieuws 

wapenveld weer vrijwilligers voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie