RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Secretariaat Bibliotheek Noord Veluwe
1 maart 2024 9:02


Muziek op schoot bij Boeken en Babbels
Foto: Muziek op schoot bij Boeken en Babbels
Boeken en Babbels. Foto: Eigen foto: Bibliotheek Noord-Veluwe

- Vrijdag 8 maart is de volgende Boeken en Babbels in de bibliotheek in Vaassen. Boeken en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 – 4 jaar, georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe en Koppel-Swoe. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Muziek op schoot Op 8 maart, van 10 – 11 uur, verzorgt Lidia Olsthoorn Muziek op schoot. Dat gaat om bewegen en spelen terwijl er liedjes worden gezongen, onder begeleiding van Lidia Olsthoorn op haar accordeon. De bijeenkomst start met een begroetingsliedje, waarbij Kwakkelijntje de kinderen begroet. Daarna gaan de deelnemers samen zingen, spelen en bewegen. Muziek op schoot is geschikt voor kinderen van 12 maanden tot 4 jaar.

Gratis, aanmelden niet nodig

Bij Boeken en Babbels ontmoet je andere ouders en grootouders, kun je ervaringen en tips delen en leer je meer over de ontwikkeling van het jonge kind. En natuurlijk is er informatie over voorlezen en kinderboeken.

De Boeken en Babbels bijeenkomsten zijn iedere tweede vrijdag van de maand (in mei de derde vrijdag). Boeken en Babbels is altijd van 10 – 11 uur. Je hoeft je niet aan te melden en deelname is gratis. Kom ook!

De overige onderwerpen in de eerste helft van 2024 zijn:

12 april Spelen met je kind

17 mei Muziek op schoot

14 juni Gezonde tussendoortjes

Noteer deze data alvast in je agenda!

Adres: Bibliotheek Vaassen, Dorpsstraat 48, 8171 BR Vaassen

 Nieuws 

vaassen muziek kinderen voorpagina bibliotheek 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie