Ankeiler: Het is op die momenten geen feest.

- Het is op die momenten geen feest. Er komen dan geen bekende artiesten optreden, maar voor carnavalsvereniging De Rossumdaerpers is de zondag- en dinsdagochtend van carnaval zeer belangrijk. Op 11 en 13 februari staat immers het ziekenbezoek op het programma en dat onderdeel van de activiteiten kan alleen een succes worden met de hulp van het publiek. Vandaar dat de vereniging de mensen in Vaassen en omgeving om hulp vraagt.

Op de zondagochtend van carnaval willen de carnavalisten een bezoek brengen aan de plaatsgenoten die dan in het ziekenhuis of verpleeghuis liggen, waarna het Prinsenpaar en De Raad van Elf op dinsdag mensen willen bezoeken die wegens ziekte of ander ongemak niet in staat zijn naar De Rossumburcht te komen.

De vereniging vraagt iedereen die mensen kent die een bezoek op prijs zouden stellen dat te melden bij één van de bestuursleden of te melden via het contactformulier op de officiële site van de club: www.rossumdaerpers.nl. Dit is nodig, omdat de wet op de privacy instanties verbiedt dergelijke informatie door te spelen. De club laat zich hierdoor niet te neerslaan en blijft proberen om alle Rossumdaerpers te betrekken bij het evenement. Daarbij wil zij juist mensen die niet kunnen komen al helemaal in gedachten houden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel