Ankeiler: Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst was het Jan-Wiebe Seinstra die de vergadering voor zat in verband met afwezigheid van de voorzitter Harrie van Lohuizen.

- Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst was het Jan-Wiebe Seinstra die de vergadering voor zat in verband met afwezigheid van de voorzitter Harrie van Lohuizen. Dit jaar is het Emsterfeest van donderdag 22 augustus tot en met zaterdag 24 augustus 2024.

Op de woensdagavond 21 augustus is er in de feesttent een jubileumfeest van de Zangvereniging Zang & Vriendschap. De organisatie van deze avond ligt in handen van de zangvereniging. De Oranjevereniging zal dan ondersteuning bieden in de horeca. Ledenkaarten van de Oranjevereniging zijn voor deze avond niet geldig. De zangvereniging zal zorgen voor de kaartverkoop. De kermis zal op de woensdagavond niet open zijn.

Naast de gebruikelijke agenda punten zoals verslag secretaris, verslag penningmeester en bestuursverkiezing, maakte vicevoorzitter Seinstra bekend dat het lidmaatschap met € 5,= verhoogd wordt naar € 15,00 per persoon. De consumptieprijzen blijven, zoals vorig jaar, € 2,50.

Gerrie van Bussel-de Graaf was aftredend en niet herkiesbaar. Tijdens de vergadering werd zij bedankt voor haar inzet en werd ze in de bloemetjes gezet.

Zoals in de afgelopen twee jaar wordt de lampionoptocht gehouden op 26 april.

Robert-Jan Goedhart maakte het voorlopige programma bekend voor het Emsterfeest 2024.

Donderdagmiddag: Officiële opening door een afgevaardigde van de Gemeente Epe. De band en de artiest voor de donderdagmiddag zijn op dit moment nog niet bekend.

Donderdagavond: Optreden de coverband Slamm met een optreden van Marco Schuitmaker en niemand minder dan Jannes.

Vrijdagmiddag: Activiteiten voor de jeugd. Aan het einde van de middag ook weer het touwtrekken. Dat bleek afgelopen jaar een succes en wordt dus herhaald.

Vrijdagavond: Coverband Roxx met een optreden van Emma Heesters.

Zaterdagochtend: Grote optocht

Zaterdagmiddag: Vogelschieten, beachvolleybal en een optreden van de Heujschudders. Nadere invulling van de zaterdagmiddag volgt.

Zaterdagavond: De coverband Empire. Met een optreden van de Beatcrooks.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel