Ankeiler: Op donderdag 15 februari organiseren Gemeente Epe, Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek, UWV en Werkleerbedrijf Lucrato het Werkleerfestijn.

- Op donderdag 15 februari organiseren Gemeente Epe, Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek, UWV en Werkleerbedrijf Lucrato het Werkleerfestijn. Tussen 16.00 – 18.30 uur kunnen schoolverlaters en werkzoekenden kennismaken met werkgevers en opleiders bij RSG N.O. Veluwe in Epe.

Wat als jouw ideale baan nog niet haalbaar is? Of als je nog wat skills mist. Laat je de kans op je droombaan voorbij gaan? Tijdens het Werkleerfestijn ontdek je wat jij nodig hebt om goed voorbereid aan de slag te gaan in sectoren als de horeca, recreatie, groenvoorziening, techniek of de zorg. De Praktijkschool Apeldoorn, ROC Aventus en Landstede MBO zijn aanwezig om je de weg te wijzen. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de Werkleerlijnen van Lucrato.

Voor jong en oud

Bezoekers hoeven zich niet voor het Werkleerfestijn aan te melden. Iedereen is van harte welkom, ook als je al werkt en werken met leren wilt combineren.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.