RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Communicatieadviseur Gemeente Epe
10 januari 2024 15:47


Winnaars vrijwilligers- en sportprijzen Epe bekend
Foto: Winnaars vrijwilligers- en sportprijzen Epe bekend
Winnaars Vrijwilligersprijs. Foto: Eigen foto: Gemeente Epe

- Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe zijn op maandag 8 januari verschillende prijzen uitgereikt. Rikie van Duuren uit Vaassen is verkozen tot Vrijwilliger van het jaar. Elisa Dul uit Oene werd onderscheiden als beste sporter en Femmefit uit Vaassen ontving de Heel Epe Beweegt prijs.

Wethouder Gert van den Berg reikte de vrijwilligersprijzen uit aan de winnaar, Rikkie van Duuren en aan de andere genomineerden Wim van ’t Einde en René Broerse.

Maarten Heere reikte de Heel Epe Beweegt prijzen uit aan Karin Hoppener van Femmefit en de andere genomineerden, het World Cup team van KCVO uit Vaassen en de Driewiel Fietsgroep Vaassen. Er waren ook prijzen en oorkondes voor de sporters Elisa Dul (schaatsen en inline skaten), Kars Bonhof (springruiter) en Jeffrey Fikse (karter).

Vrijwilligersprijs

Rikie van Duuren werd door de jury geprezen voor haar meervoudige inzet met een warm hart. Zij zet zich op verschillende plekken belangeloos in voor de samenleving. Zo is ze zeer actief betrokken bij de Voedselbank, maakt zich verdienstelijk voor de buurtraad Geerstraat, de vakantieweek in het Roosevelthuis en streekmuseum Hagedoorns Plaatse.

Sportprijs 2023

Elisa Dul, winnares van de Eper Sportprijs, is Nederlands kampioen inline skaten op de marathon en plaatste zich voor de Wereldcup schaatsen op de 3.000 meter. Op het NK afstanden won ze een bronzen medaille diezelfde afstand en vorige week nog eindigde ze tijdens het EK in Heerenveen als vierde op de drie kilometer. Komende maand neemt ze deel aan het WK in Calgary.

Heel Epe Beweegt prijs

De Heel Epe Beweegt prijs werd uitgereikt aan een groep die zich in sportieve sfeer onderscheidde en veel mensen in beweging kreeg. Deze prijs ging naar Femmefit in Vaassen. Karin Hoppener runt al jaren Femmefit. Ze doet dit met veel liefde en enthousiasme, waardoor ze bewegen en gezond blijven voor veel vrouwen leuk maakt én gemakkelijk vol te houden. Daarnaast is er ook aandacht voor mentale gezondheid en organiseren ze activiteiten voor een breder publiek buiten de sportschool.

Best  Epe  Heerenveen Nieuws 

epe vaassen gezondheid voorpagina voedselbank schaatsen 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie