Ankeiler: Bijna dertig kinderen hebben vrijdag 10 november genoten van Glow in the Dark voetbal bij SV Vaassen.

- Bijna dertig kinderen hebben vrijdag 10 november genoten van Glow in the Dark voetbal bij SV Vaassen. Voetballen in het donker is al bijzonder, door de speciale lichteffecten werd dit een avond om niet snel te vergeten.

De 4-, 5- en 6-jarigen waren vol verwachting naar het sportpark gekomen. Op het laatste moment kwamen er nog spontaan wat kinderen aanlopen die ook graag mee wilden doen. Alle deelnemers werden behangen met Glow in the Dark banden, velen hadden zelf ook al versieringen om. Natuurlijk gaven de voetballen ook licht in het donker, evenals de belijning van de velden. Mascotte Fassy moedigde alle teams enthousiast aan.

Er werden zowel op het hoofdveld als in de pannakooi onderlinge partijtjes gespeeld. Ook was er een parkoers uitgezet waarbij door poortjes geschoten moest worden. Op het veld voor de kantine was een grote tent gezet over het verlichte veld heen. Na afloop ging de jeugd hier helemaal los met hun gekregen lichtstaaf. Het feest was compleet met de muziek van DJ Remon Foks van de Tornado Drive-in Show.

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel