Ankeiler: Op en vooral rond de velden van voetbalvereniging SV Vaassen zijn iedere donderdagmorgen vele vrijwilligers actief. Zij zorgen er samen voor dat het sportpark netjes en verzorgd is.

- Op en vooral rond de velden van voetbalvereniging SV Vaassen zijn iedere donderdagmorgen vele vrijwilligers actief. Zij zorgen er samen voor dat het sportpark netjes en verzorgd is. Vanaf nu zien ze er zelf ook netjes en verzorgd uit.

De groene vesten zijn gesponsord door de Club van Honderd. De eerste werd uitgereikt door de voorzitter van de Club van Honderd Jan Rodijk aan Gert Stegeman. Ging het in de begintijd om schoffelen, harken en het schoonmaken van de reclameborden, tegenwoordig wordt er veel meer gedaan met behulp van elektrische apparaten. Bladblazers en grasmaaiers zijn nu de hulpmiddelen van dit gezelschap van 12 mannen die wekelijks actief zijn op het sportcomplex. Ze zijn elke week bezig met lijnen trekken en groen onderhoud of bij slecht weer het schilderen van deuren. Verder knappen ze rond de velden de dug-outs op en samen zorgen ze er mede voor dat alles er piekfijn uitziet.

In deze groep zitten: Joop Sangers, Henk Labberton, Rudy Labberton, Martie van Uitert, Henk de Weerd, Clemens de Graaf, Harrie Bolink, Bennie de Wilde, Leo van Essen, Gert Kuiper, Jan Rodijk en Gert Stegeman.

Door deze uniforme kleding is direct duidelijk dat SV Vaassen de inzet van deze vrijwilligers zeer waardeert.

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel