RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Dorien Schreurs
13 november 2023 11:54


Feestavond seniorenclub
Foto: Feestavond seniorenclub
Feestavond Seniorengroep. Foto: Eigen foto: SV Vaassen

- De seniorenclub van SV Vaassen heeft de jaarlijkse feestavond gehouden. Na een kort woordje door voorzitter Wim van Beek werd er gegeten, gedronken en natuurlijk teruggekeken op het afgelopen jaar tijdens een gezellige avond in het clubhuis van SV Vaassen.

Bij voetbalvereniging SV Vaassen komen iedere eerste vrijdag van de maand de senioren, leden en donateurs, bijeen. Natuurlijk om over het voetbal te praten, maar vooral om een gezellige avond te hebben. Deze bijeenkomsten beginnen traditioneel met een rondje bingo (kienen noemen ze het zelf) waarbij door iedereen een prijsje wordt gewonnen. Hierna wordt er gejokerd, geklaverjast, gesjoeld en gebiljart. Over het hele jaar worden door Wim van Beek de punten van alle activiteiten bijgehouden. Mevr. M. de Vries kreeg de minste punten bij het jokeren. Dhr. H. Niekamp won het biljarten over het afgelopen jaar.

De dames Bertha Niekamp, Aly Vierwinden en Mientje Stellingwerf en de heer Wim van Beek hadden voor een warm en koud buffet van Bij Ons Vaassen gezorgd. De muziek werd verzorgd door Tinus van Huffelen. Er werd luid meegezongen met zijn Nederlandse repertoire. Iedereen kan terugkijken op een mooie afsluiting van deze gezellige bijeenkomst van de seniorenclub.

Nog even een oproep aan alle wat oudere leden van SV Vaassen om zich bij deze club aan te sluiten. Samen terugkijken en praten over jouw belevenissen bij de club. Het is echt de moeite waard. Elke eerste vrijdag van de maand is er een seniorenavond, waarbij je na enkele bingorondjes kan gaan jokeren, (klaverjassen, bij voldoende spelers), sjoelen of biljarten. Ook kan je aan tafel of aan de bar je verhaal kwijt. En niet te vergeten, je aanwezigheid draagt bij aan de sociale contacten die voor iedereen maar wat belangrijk zijn (o.a. verhalen van vroeger ophalen). Dus schroom niet en kom een keer kijken, 1 december 2023 is er weer een seniorenavond. Tot dan!!!!!

Beek Nieuws 

weer vaassen muziek december voetbal voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie