RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Jan Bertil Pool
10 september 2023 12:15


Goed Bezochte Pleinmarkt Cultuur & Welzijn, Ondanks Hitte
Foto: Goed Bezochte Pleinmarkt Cultuur & Welzijn, Ondanks Hitte
Veel aandacht voor de Pleinmarkt. Foto: Jan Bertil Pool

- Ondanks de hitte werd de Pleinmarkt Cultuur & Welzijn afgelopen zaterdag druk bezocht. In het centrum van Epe stonden de kramen van diverse organisaties opgesteld en trok een stoet van geïnteresseerden tussen 10.30 en 15.00 uur door de Hoofdstraat.

Tal van organisaties op het gebied van welzijn, cultuurhistorie en kunst stonden de bezoekers te woord. De markt werd opgevrolijkt door optredens van de Koninklijke Harmonie en vervolgens door diverse leerlingen van Cultuurplein. Koppel-Swoe maakte gebruik van de gelegenheid om de vraag naar vrijwilligerswerk te peilen en te inventariseren. Dit leverde een mooie oogst aan incidentele of langdurige 'klussen' op.

Aanvankelijk maakte de organisatie van de Pleinmarkt zich zorgen dat het rustig zou zijn vanwege de hitte, maar die zorgen bleken ongegrond. Tot het laatste moment stonden mensen klaar om bezoekers te verwelkomen en informatiemateriaal te verspreiden. De Pleinmarkt Cultuur & Welzijn bleek opnieuw een succesvolle bijeenkomst te zijn waar verschillende organisaties en enthousiaste bezoekers samenkwamen, ongeacht de weersomstandigheden.

Epe Nieuws 

cultuur epe voorpagina welzijn klussen hitte kunst 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie