RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Nathalie Doorn
19 augustus 2023 6:37


D66 gemeente Epe nodigt inwoners uit voor wandelgesprek
Foto: D66 gemeente Epe nodigt inwoners uit voor wandelgesprek
Schaverensepad in Emst. Foto: Eigen foto Klompenpaden

- De leden van de D66-fractie in de gemeenteraad van Epe gaan altijd al graag met inwoners in gesprek. Om dat op een ontspannen manier te kunnen doen, nodigen zij hen nu uit om op 10 september 2023, 10 kilometer mee te wandelen over het Schaverensepad in en om Emst.

"Joost, Sander en ikzelf gaan graag met inwoners op pad om in gesprek te kunnen zijn over wat hen bezighoudt in onze gemeente. Of men nou van mij wil weten wat we tot nu toe gedaan hebben om ons programma van begin 2021 te realiseren, met ons jongste raadslid Sander van gedachten wil wisselen over wat jongeren nodig hebben in onze gemeente, of om Joost extra input te geven in het kader van de nieuwe woonagenda die we begin volgend jaar verwachten te behandelen. Of misschien wel iets heel anders. Alles is bespreekbaar. Met die 10 kilometer zijn we wel 2 uurtjes zoet, dus we hebben de tijd," zegt Nathalie Doorn, fractievoorzitter, met een glimlach. "En we hopen na die tijd nog gezamenlijk na te bespreken op een terras."

Het Schaverensepad is een zogeheten Klompenpad. Natuur en cultuur vormen samen het prachtige decor van deze wandelroute ten westen van Emst. "D66 gemeente Epe vindt de Klompenpaden van grote meerwaarde voor onze gemeente, daarom hebben we dit pad uitgekozen", geeft Nathalie aan. "Overigens staan we er ook altijd voor open om op een andere manier in gesprek te gaan als mensen niet mee kunnen wandelen of het gewoon niet leuk vinden. Stuur gerust een mailtje en we kijken wat lukt om tot een afspraak te komen."

Om voor iedereen voldoende tijd en aandacht te kunnen hebben, en ook om rekening te houden met de omgeving, kunnen er 21 mensen meewandelen. De start is om 09.30 uur bij de Hezebrink in Emst. Opgeven kan via de fractievoorzitter op nhbadoorn@epe.nl tot uiterlijk 6 september 2023. Om een Klompenpad te wandelen, heb je stevige (eventueel waterdichte) schoenen nodig. Een lange broek en hoge sokken zijn aan te raden. Daarnaast raden we aan om rekening te houden met het weer. De wandeling gaat bij elke weersverwachting door, behalve bij extreem weer. Voor alle tips ter voorbereiding verwijzen wij graag naar www.klompenpaden.nl

Epe Nieuws 

natuur cultuur epe weer voorpagina jongeren emst klompenpaden 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie