Ook in 2021 geen Vaasaqua - RTV 794

VAASSEN - Na de persconferentie van gisteren 12 januari is het Vaasaqua bestuur digitaal bij elkaar gekomen om de knoop door te hakken. Helaas ook dit jaar geen Vaasaqua was het unanieme besluit.

Niet omdat zij het niet willen, maar omdat het gewoonweg niet mogelijk is een evenement van die omvang te organiseren met alle onduidelijkheid richting 13 mei. Zolang we nog 1,5m van elkaar moeten blijven bewegen en zolang het Corona-virus nog niet onder controle is, is het onmogelijk om een evenement te organiseren waar ruim 40.000 mensen op af komen.

Het gehele bestuur vindt het erg verdrietig dit besluit gisteren te hebben moeten nemen, maar normaal zouden zij nu qua voorbereiding alles al rond hebben qua muziek, boekenmarkt, braderie en attracties, en gelet op waar we nu staan met de Corona-pandemie zal het nog maanden duren voordat er weer evenementen kunnen worden gehouden.

Wel hoopt het bestuur dat zodra het kan, mag en verantwoord is, zij dit jaar nog wel een mooie muziekavond willen organiseren op het marktplein. Uiteraard niet te vergelijken met Vaasaqua, maar hopelijk kan dat dan weer zonder belemmeringen in 2022.

Het bestuur geeft aan “Blijf allemaal gezond, houd de moed er in, en zoals de slogan van de Zwarte Cross zegt: Blijf Negatief”.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel