Nieuwe videoclip van Morten uit Vaassen - RTV 794
Bevat Video: Video

VAASSEN - Sinds het uitbrengen van ‘The Momentum E.P.’ is de geboren en getogen Vaassenaar, Morten, gestaag verder gegaan met het uitbrengen van muziek.

In de tussentijd zijn er twee nieuwe nummers uitgekomen: ‘Love Me or Leave Me Be’ en ‘For What It’s Worth I Think This Should Be Heard’. Laatstgenoemde is inmiddels ook voorzien van een videoclip. In het verleden wist Morten al te boeien met een videoclip voor het nummer ‘Metamorphosis’.

De nieuwe videoclip is geschoten door goede vriend en tevens Vaassenaar Joost Bouwmeester (23). ‘'Na de eerste video kwamen we erachter, dat we in een betrekkelijk kortere tijd ook een net zo boeiende clip zouden moeten kunnen maken als Metamorphosis’’ vertelt Morten Tellegen over de totstandkoming van de videoclip.

Hij vervolgt: ‘'Joost heeft veel ervaring met iMovie van Apple en vindt het ook leuk om in zijn vrije tijd video’s te bewerken. Zo kwamen we tot het nieuwe idee om mijzelf meerdere keren te klonen terwijl het nummer zich afspeelt. Tezamen met de tekst en het gebruik van een laser kwamen we tot dit eindproduct.’' En dat is dan ook precies wat we te zien krijgen in de video, die het kijken absoluut waard is.

Met dank aan: Benjamin Hagen

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel