RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
24 december 2022 17:44


Spectaculaire woodcarvingdemonstratie bij De Ossenstal in Epe
Foto: Spectaculaire woodcarvingdemonstratie bij De Ossenstal in Epe
Woodcarvingdemonstratie bij de Ossenstal. Foto: Chantal Koebrugge

- Op zoek naar een bijzonder uitje in de kerstvakantie. Kom dan naar restaurant De Ossenstal in Epe want op woensdagmiddag 28 december staat de Houthakkersroadshow op de agenda. Een spectaculaire woodcarvingdemonstratie waarbij snelheid, humor en interactie met het publiek een grote rol speelt.

Tijdens de Houthakkersroadshow gaan de houthakkers ‘helemaal los’ en fabriceren ze in duizelingwekkend tempo prachtige houtcreaties. De show is bekend in binnen- en buitenland tot en met Amerika aan toe. Zij noemen zichzelf de kettingzaag artiesten van Nederland. Speciaal voor restaurant De Ossenstal zullen zij op deze woensdagmiddag verschillende demonstraties geven. Zo laat men zien hoe er uit een stuk hout diersculpturen gezaagd worden in slechts enkele minuten tijd. Dit moet u gezien hebben.

Iedereen wordt die middag uitgenodigd om aan houthakkersspelletjes mee te doen. Ouders met kinderen, wandelaars of fietsers die even een tussenstop nemen, kom een kijkje nemen op het terras van De Ossenstal en laat je entertainen door de houthakkers. De show staat garant voor lachende gezichten.

Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden voor andere leuke activiteiten, zoals wandel- en fietstochten en speurtochten. Kinderen zijn bij De Ossenstal van harte welkom om te ravotten in de spannende speeltuin.

Iedereen is welkom aan de Ossenweg 10 in Epe en de toegang is gratis. Het evenement vindt plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. Meer informatie over onze activiteiten en arrangementen kunt u vinden op www.ossenstal.nl.

Epe  Oss Nieuws 

epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie