Lead image 1:
Lead image TXT 1: Voetbalmiddag. Foto: Dorien Scheurs
Ankeiler: In de herfstvakantie wordt bij SV Vaassen weer de voetbalmiddag gehouden. Deze vindt plaats op vrijdag 28 oktober.

- In de herfstvakantie wordt bij SV Vaassen weer de voetbalmiddag gehouden. Deze vindt plaats op vrijdag 28 oktober. Op de velden van voetbalvereniging SV Vaassen kunnen jongens en meisjes van 4 tot en met 15 jaar van 13.00 tot 15.30 uur spelenderwijs kennismaken met deze balsport.

Gedurende de gehele middag zullen trainers, coaches en vrijwilligers aanwezig zijn om de jeugd van leuke en uitdagende activiteiten te voorzien.

De huidige jeugd is natuurlijk van harte welkom, maar de voetbalmiddag is zeker ook gericht op jongens en meisjes die nog niet actief aan voetbal doen.

Na een gezamenlijke warming up gaan de verschillende groepen een aantal voetbal gerelateerde activiteiten doen. Na een pauze met iets te drinken en een snack wordt er afgesloten met een voetbaltoernooi in Champions League stijl. Iedereen tussen de 4 en 15 jaar oud kan zich aanmelden bij de jeugdcoördinators Remon Schurink en Erik Hagen via jeugd@svvaassen.nl

Natuurlijk zijn familieleden van de jeugdige sportievelingen ook van harte welkom als supporter op sportpark De Kouwenaar aan de Woestijnweg te Vaassen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel