RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
2 oktober 2022 15:05


Kwetsbaarheid van de natuur
Foto: Kwetsbaarheid van de natuur
Trudie Noordermeer. Foto: KEK

- Kunstenaar Trudie Noordermeer exposeert in het KEKhuis in Epe. Haar werken zijn te zien onder de naam ‘Kwetsbaarheid van de natuur’ op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober.

Trudie is al vele jaren als kunstenaar actief, eerst vooral als schilder, later ook met mixed media en gedroogde materialen uit de natuur. Zij heeft een opleiding gevolgd aan de Nieuwe Akademie in Utrecht en is in 2014 afgestudeerd bij MK24 te Amsterdam. Sinds 2020 heeft zij haar atelier in Vaassen.

Op dit moment is ook een werk van haar te zien in museum De Fundatie, locatie kasteel Het Nijenhuis in Heino in het kader van de Klimaatexpostie. Juist kunstenaars hebben de verbeeldingskracht om zaken die ons allemaal aangaan in beeld te brengen.

Wat opvalt in het werk van Trudie zijn de prachtige kleuren die ze gebruikt. Ze wordt geïnspireerd door de kleuren in de natuur om ons heen. De expositie wordt zaterdag 8 oktober om 16:00 uur geopend door Jan Aalbers en is vrij toegankelijk.

Locatie: KEKhuis voor kunst en cultuur Beekstraat 5 in Epe. Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 uur.

Amsterdam  Beek  Epe  Utrecht Nieuws 

epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie