RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
21 september 2022 9:56


40 jarig bestaan Modelbouwclub Epe
Foto: 40 jarig bestaan Modelbouwclub Epe
40 jaar MBC Epe. Foto: MBC

- Op 2 september was het 40 jaar geleden dat onder de vlag van Wijkvereniging Haverkamp Vegtelarij een modelbouwclub is opgericht. Toen in mei 1999 de wijkvereniging ophield te bestaan zijn de leden op zichzelf verder gegaan onder de naam Modelbouwclub Epe, de eerste jaren nog steeds in het voormalig wijkgebouw “de Boerderij” aan de Vegtelarijweg te Epe, en de laatste 5 jaar aan de Europalaan 48 te Epe. Daar worden iedere donderdagavond de clubavonden gehouden waar er ijverig gewerkt wordt aan eigen modellen die geheel radiografisch bestuurbaar worden gebouwd naar aanleiding van tekeningen of foto’s van echte modellen.

Open dag

Ter ere van dit heugelijke feit wordt er zaterdag 1 oktober a.s. een open dag georganiseerd bij gezinspark t Smallert aan de Smallertsweg 8 te Emst. Het park is voor het publiek gratis toegankelijk en is open van 10.00 t/m 16.00 uur.

Er worden de gehele dag demonstraties gegeven met radiografische modellen te weten , schepen, auto’s en vrachtwagens. Ook bevriende clubs uit Groningen, Nieuwegein, Almelo, Hengelo en Dronten zullen een bijdrage leveren aan deze mooie dag.

Om deze dag een nog feestelijkere tint te geven zal deze dag geopend worden door Wethouder mevr. L. de Waard-Oudesluijs.

Almelo  Best  Dronten  Epe  Groningen  Hengelo Nieuws 

voorpagina emst 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie