Ankeiler: Op maandagavond 7 maart organiseert uw lokale omroep RTV794 een vrijtoegankelijk verkiezingsdebat in de zalen van "De Hezebrink"

- Op maandagavond 7 maart organiseert uw lokale omroep RTV794 een vrijtoegankelijk verkiezingsdebat in de zalen van "De Hezebrink"

Na de afgelopen weken afzonderlijk met de partijen te hebben gesproken zullen Maria Maas en Erik Smit op maandagavond 7 maart in één van de zalen "De Hezebrink" de partijen diverse vragen voorleggen, waar in onderling debat over gedachten kan worden gewisseld. Hierbij is er ook ruimte om uw vraag mee te laten wegen. Laat uw vraag graag van tevoren weten op mailadres : verkiezingen@rtv794.nl.

Maria en Erik zullen ook het nodige naar voren brengen over onderwerpen die door de jeugd naar voren zullen worden gebracht.

U bent vrij om te komen of het debat thuis te volgen via het TV-kanaal van de lokale omroep KPN 1468 en bij Ziggo op 36 of 328 (CI+ module). Ook kunt u het debat volgen via onze website via Beeld/Live-beeld. Ook op ons Youtube-kanaal RTV794 kunt u meekijken of later terug te kijken.

De zaal gaat open om 19.00 uur en krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie/thee van de omroep. Er kunnen +70 personen in de zaal. De zaaleigenaar bepaalt wanneer het niet meer verantwoord is om meer mensen toe te laten. Respecteer dat dan. Vanaf 19.30 uur start het debat. Met een kleine onderbreking voor een sanitaire stop willen we rond 21.30 uur het debat afronden.

Hierna kunt u, onder het genot van een drankje tegen eigen kosten, met elkaar nog een half uurtje napraten.De al gevoerde gesprekken met de partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen kunt u terugvinden op het Youtube-kanaal van de lokale omroep RTV794. Playlist : Ons Dorp? Wie krijgt uw stem

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.