RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
27 februari 2022 16:11


Glow in the Dark voetbal - een groot spektakel
Foto: Glow in the Dark voetbal - een groot spektakel
Glow in the dark. Foto: Fred Rijckenberg

- 37 Kinderen hebben woensdag 23 februari genoten van Glow in the Dark voetbal bij SV Vaassen. Voetballen in het donker is al bijzonder, door de speciale lichteffecten en de muziek van DJ Remon Foks werd dit een avond om niet snel te vergeten.

De 4-, 5- en 6 jarigen waren vol verwachting naar Sportpark de Kouwenaar gekomen. Bij de entree stonden vrijwilligers en Mascotte Fassy klaar voor een vrolijke ontvangst. Daar melden de kinderen zich onder begeleiding van een volwassene aan. Stuk voor stuk kregen de deelnemers Glow in de Dark sticks omgehangen, ieder twee. Vervolgens werden ze ingedeeld in een team.Blauw, groen, wit, geel en oranje hadden ieder een eigen begeleider en kleedkamer waar ze zich konden voorbereiden op het voetbalfeest.

Eenmaal in de kleedkamers aangekomen troffen zij een heus schminkteam. De één wilde een hartje, de ander een voetbal, een vlinder of een bloem. De vrijwilligers lieten hun artistieke talent de vrije loop. Alle kinderen die met vrolijke neonkleuren het veld op wilden, werden daarvan voorzien. Nu waren ze echt klaar voor het Glow in the Dark spektakel.

DJ Remon Foks had plaatsgenomen op het pleintje vlak langs het hoofdveld. Met zijn Tornado Drive-in Show zorgde hij voor de partymuziek. Bij de start van het event verzamelden de teams zich bij hem. Waar ze onder begeleiding van de partymuziek hoofd, schouders, knie en teen dansten. Daarbij liet ook Mascotte Fassy fraaie dansmoves zien.

Na de danswarming-up begon het Glow in the Dark voetballen. Er werden zowel op het hoofdveld als in de pannakooi onderlinge partijtjes gespeeld. Ook was er een parkoers uitgezet waarbij tussen pionnen gedribbeld en door poortjes geschoten moest worden. De speelvelden waren versierd met led strips, feestlampen en glowelementen gesponsord door DJ Remon Foks. Zo waren de goals en de uitlijning van de velden goed zichtbaar. Ook de ballen waarmee gevoetbald werd, gaven in het donker licht.

Na een uur pret werd er voor de laatste keer afgeteld. “10, 9… 3, 2, 1 einde oefening!” daarna kreeg iedere deelnemer van hun begeleider een muntje, waarmee in de kantine chips kon worden gescoord. Boven kregen de kinderen ook nog een certificaat mee met daarop: “Glow in the Dark voetbal – Jij was erbij!”. De vereniging wil DJ Remon Foks en alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan dit evenement, dat zeker voor herhaling vatbaar is, van harte bedanken.

Door: Mediapartner RTV 794

 Nieuws 

gemeente epe vaassen voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie