RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
6 februari 2022 17:05


Repair Café in Kulturhus Oene
Foto: Repair Café in Kulturhus Oene
Repair Café Oene. Foto: Eigen foto

- Medewerkers van het Repair Café staan zaterdag 12 februari weer voor u klaar in het Kulturhus in Oene maar ook zijn er zelfgemaakte kaarten van Mw. Stokkink verkrijgbaar.

“Met verschillende knip en vouw technieken maakt ze niet alleen uw Valentijn maar ook uw andere beste wensen persoonlijk. Ook voor handige tips kunt u bij haar terecht. Een kaart tovert altijd een glimlach op ieders gezicht.”

Tussen de wenskaarten door is er alle gelegenheid om uw reparaties aan te bieden bij de reparateurs. Zij staan weer, zoals vanouds, klaar om uw reparaties te beoordelen en uit te voeren. De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw textiel te verstellen of te herstellen. Voor KiKA en Gered Gereedschap kunt u ook hier uw oude mobieltjes en gebruikt gereedschap inleveren.

De vrijwilligers zijn blij om u weer te mogen ontmoeten. “Hierbij geldt de actuele RIVM regels van o.a. mondkapjes, QR code en identificatie maar zoals gewoonlijk is uw eerste kop koffie of thee met iets lekkers van ons.”

U bent van harte welkom op zaterdag 12 februari van 09.30 tot 12.00 uur in het Kulturhus.

Door: Mediapartner RTV 794

Best Nieuws 

gemeente epe oene voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie