RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
19 augustus 2020 15:02


Repair Café Wapenveld start weer, maar wel anders
Foto: Repair Café Wapenveld start weer, maar wel anders

WAPENVELD - Repair Café Wapenveld wil weer van start gaan. Vanwege de corona kan dit echter niet op de gebruikelijke manier. Het brengen van de kapotte spullen en het weer ophalen gaat op aparte momenten gebeuren.

Wanneer u spullen heeft die u graag weer wil laten repareren door de vrijwilligers dan kunt u dit doen op donderdagmiddag 27 augustus van 14.00 uur tot 15.00 uur. U kunt er terecht voor o.a. reparatie van kapotte kleding, gordijnen, tassen, elektrische apparaten, zoals radio’s, stofzuigers, lampen, föhns, speelgoed…. Alles wat het niet meer doet, is welkom, en maakt kans op een geslaagde reparatie. De ingebrachte spullen worden goed geregistreerd en opgeslagen in een aparte afgesloten ruimte.

Op een ander moment wordt het door de vrijwilligers van het repair café gerepareerd. Op donderdag 10 september van 14.00 uur tot 15.00 uur kunnen de spullen, na een wel of niet geslaagde reparatie opgehaald worden. Is het niet gelukt, dan krijgt u daarbij ook een eerlijk advies en weet u waar u aan toe bent. 

U kunt tijdens de breng en haalmomenten ook oude mobiele telefoons en cartridges inleveren. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Hero voor de opleiding van assistentiehonden, blindengeleidehonden, ADL-hulphonden (voor alle daagse levensbehoeften), buddyhonden en DAD (diabetici-alert-dog). Plastic doppen zijn ook welkom. De opbrengst is ten behoeve van de KNGF Geleidehonden.

U vindt het repair café in de Hof van Cramer, Putterweg 2d in Wapenveld.

Door: Mediapartner RTV 794

 Nieuws 

gemeente heerde wapenveld voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie